______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Illegális szállítmánnyal a kocsijában tarolta le a szabályosan haladókat egy Toyota sofőrje Ausztráliában

hirdetés

Van az a helyzet, amikor jobban jár az ember, ha óvatosan vezet. Ez hatványozottan igaz akkor, hogy mondjuk a kocsi amúgy is tele van a törvénynek ellent mondó tételekkel. Emberünk viszont nem fogta vissza magát.

 

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit is illegális szerek birtoklására bíztassunk, de ha már esetleg így hozza a sors, akkor semmiképpen sem szerencsés felhívni magunkra a hatóságok figyelmét. Egy ausztrál férfi azonban valamiért nem látta szükségét a visszafogottságnak, pedig volt vaj bőven a füle mögött! Történt ugyanis, hogy Ausztráliában nemrégiben egy Toyota Land Cuiser szabályosan letarolt egy teljesen higgadtan haladó Chevrolet Camaro sportkocsit, ami miatt egy kamion is megsérült a nagy zűrzavarban. Szerencsére komoly személyi sérülés nem történt, ám a helyszínre érkező rendőrök nem mindennapi dologgal találták szemben magukat.

A Toyota ugyanis annyira összetört, hogy a plató tartalma az útra szóródott, így nem volt nehéz dolguk a hatóságoknak kiszúrni a szépen bezacskózott kábítószer adagokat. Innentől persze ragaszkodtak a rendőrök a kocsi többi részének az átkutatásához is, ami ismét egy nem várt fordulatot hozott: nagy mennyiségű kábítószer mellett szép számban találtak fegyvereket is az autóban. A sofőrt természetesen letartóztatták és egy gyors átvizsgálás után előzetes letartóztatásba helyezték, ami annyit tesz, hogy valószínűleg új futárt kell keresnie a jövőben az ausztrál alvilágnak. Mondjuk ezért a srácért “szakmailag” nem is kár…

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button