______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Így is ki lehet hozni egy Porschét a szalonból

hirdetés

Az alap sztori szerint a neves orosz Youtuber szimplán összekeverte a pedálokat az elektromos Porschéban, ám természetesen ennél jóval több áll a látványos mutatvány mögött.

Számtalan olyan videóval találkozhattunk már a neten, amikor a pedálok összekeverése okozott nagy galibát, na meg persze balesetet. A mostani videóban is ezt a helyzetet vázolja fel nekünk egy orosz Youtuber, ám természetesen közel sem olyan egyszerű a dolog, mint aminek látszik.

Természetesen egy látványos, ám megjátszott jelenetről van szó! Mikhail Litvin ugyanis egy igencsak tehetős fiatal, akit nem ver földhöz egy luxusautó elpusztítása (tavaly felgyújtotta például az AMG GT 63 S sportkocsiját), viszont szívén viseli a közösségi oldalának statisztikai adatait. Emberünk mostanság úgy látta, hogy picit elkezdtek esni a számai, ezért lépésre szánta el magát. Olyat kell forgatni, ami megbotránkoztatja az embereket és a világ minden tájára eljut! Bejött neki? Ezt mindenki döntse el magában, ám annyi legyen elég viszonyításként, hogy a videó egy nap alatt majdnem 4 millió megtekintést generált és még Magyarországra is eljutott, hiszen jelenleg is erről beszélünk.

hirdetés

A sztorihoz még hozzátartozik, hogy Litvin az elektromos sportkocsit természetesen a videó elkészítése előtt megvásárolta és a Porsche szalonnak is egy látványos összeget tett le előre, hogy engedélyt kapjon a rombolásra. Ilyen az, amikor a pénz már nem számít, a nézettség viszont annál inkább!

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button