______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Idén szeptemberben mutatkozik be az új kombi Passat

hirdetés

A Volkswagen alig pár hónap múlva leplezi le hivatalosan a Passat következő generációját, mely csak és kizárólag kombi karosszériával lesz elérhető. Utána jön az azonos alapokra építkező új Skoda Superb, ami viszont szedánként is megvásárolható lesz.

 

Bár egy időben kérdéses volt, hogy egyáltalán lesz-e következő felvonás, a Volkswagen szerencsére úgy döntött, hogy még nem válik meg a Passat modelltől, legalábbis Európában. Már nagyban folyik az új generáció tesztelése.

Na de miért van az, hogy csak kombi tesztpéldányokat sikerül lencsevégre kapnia a szemfüles fotósoknak? Egyszerű a válasz, a Passat innentől már csak és kizárólag ezzel a karosszériatípussal lesz kapható.

hirdetés

A gyáriak a hajtásláncról egyelőre nem mondtak semmit, de sanszos, hogy az 1,5 literes benzines erőforráson alapuló hibrid megoldásokat kapja meg a kocsi, ezzel pedig jó eséllyel a Volkswagen utolsó benzines motorral kiadott új modellje is lehet.

A Passat testvérmodelljeként, azonos alapokkal jelenik meg év végén a Skoda Superb következő generációja is, mely azonban nem csak kombiként, hanem ötajtós szedánként is kapható lesz. Mind a két modell a VW csoport pozsonyi gyáregységében készül majd, miután az eddig használt német üzemet teljes mértékben az ID.4 és az érkező ID.7 gyártására alakították át.

fotók: Carscoops

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button