______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Holisztikus élményt kínál a Kia elektromos autója

hirdetés

A Kia EV6 belső elrendezése minden ponton a vezető kiszolgálására törekszik. Annyira, hogy az már a gyártó szerint leginkább a holisztikus jelzővel írható le. Akármit is jelentsen ez.

 

A számítástechnika és a modern technológia világában lehetőség nyílik arra, hogy gyakorlatilag az autó az ember partnerévé, társává váljon használat közben. Erre törekszik a Kia is az új elektromos autója, az EV6 megalkotásánál, de nem csak technikai fronton, hanem a belső tér kialakításánál is. A gyártó legújabb sajtóközleményében ráadásul mindezt úgy írja le, hogy holisztikus élményt kínál a vásárlóknak. Na de mit is jelent az, hogy holisztikus? Durván megfogalmazva egy szemléletmódról van szó, mely nem a részleteket, hanem a körülmények teljes egészét vizsgálja.

Ezt jelen esetben olyan tételek alkalmazásával lehet értelmezni, mint például, hogy az E-GMP platform lehetőségeiből adódóan tágas és pihentető az utastér, a dizájn nyugalmat sugároz, a digitális egységek pedig teljesen testre szabható formában jelennek meg, hogy mindenki az éppen neki legjobban tetsző és átlátható variációt használhassa.

hirdetés

“Arra törekszünk, hogy autóink ösztönös és természetes élményeket nyújtsanak használóiknak. Olyanokat, amelyek jobbá teszik mindennapjaikat. Hiszünk benne, hogy a Kia által kínált élmények izgalmasak, újak és felvillanyozók is egyben. Tervezőink elképzelései és a márka céljai minden korábbinál szorosabban összekapcsolódnak, s ennek központjában vevőink állnak. Ez határozza meg valamennyi döntésünket.” – mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke.

A Kia EV6 tehát olyan részletekkel lesz elérhető, mint a két, egyenként 12.3 colos képátlójú monitor, melyek íves elrendezésben mindig a sofőr felé közvetítik az információkat, de ott van például a kiterjesztett valósággal működő head-up kijelző is, illetve az ajtóból kiemelkedő kilincs vagy a kulcs nélküli üzemeltetés. A gyáriak a sajtóközleménybe külön kitérnek arra is, hogy az EV6 prémium kategóriába illő zajszűréssel rendelkezik, azaz a csendes futás még tovább növeli a benne ülők komfortérzetét.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button