______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Hogy jön össze a Toyota Camry, a börtön és a gumikígyó? Hát így!

hirdetés

Nem mindennapi sztori látott napvilágot egyenesen Floridából. Egy hajléktalan egy Toyotával hajtott be a helyi börtön ajtaján, majd motorolajat locsolt szét a földön és gumikígyókkal kezdett el dobálózni.

 

Van az úgy, hogy az élet furcsább forgatókönyvet ír, mint amit egy rendező el bírna képzelni. Erre az egyik legjobb példa az, ami nem olyan régen Floridában történt meg, azaz börtönbe lehet jutni egészen végletek között mozogva is.

Történt ugyanis, hogy a helyi rendőrség börtönrészlegének ajtaján egyszer csak nagy robajjal berobbant egy Toyota Camry. Szerencsére nem sérült meg senki a becsapódástól és a szétrepülő törmeléktől, de ami ez után következett, az még jobban megdöbbentette az amúgy is csodálkozó rendőröket.

hirdetés

A Toyotából ugyanis egy félmeztelen férfi pattant ki, aki elkezdett motorolajat szétlocsolni a padlón és azzal fenyegetőzött, hogy meg is gyújtja azt. Mindezek után fegyvert rántott, azaz gumiból készült kígyókkal kezdett el dobálózni. A helyi erők ekkor már tényleg megelégelték a dolgot és a férfit letartóztatták, akiről kiderült közben, hogy hajléktalan. Hogyan került hozzá a Camry? Ezt még vizsgálják.

Emberünket mindezek után kórházba szállították kivizsgálásra, majd visszatértek vele az események kiinduló pontjához. Ezúttal azonban a bejutáshoz már nem kellett kocsival rontani a házba, megmutatták neki, hogy a cella ajtaja is nyitható, sőt, elég megbízhatóan zárható is.

hirdetés

forrás: Martin County Sheriff’s Office / Facebook

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button