______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Gyapjúszövettel dobja fel a belsőt a Bentley

hirdetés

Apróság, de a testreszabhatóságot javítja a Bentley által most bemutatott lehetőség. Most már gyapjúszövet is kérhető ajtóborításként, ha éppen azt szeretnénk.

 

A Bentley az a gyártó, aki figyel a megrendelők igényeire, ezért is állította fel azt a Mulliner névvel ellátott részleget, aki kimondottan az egyedi igényeket hivatott megvalósítani. Ők mutattak most be egy új lehetőséget, mellyel mostantól bárki élhet a belső kialakításánál.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a finom bőr és alcantara felhozatal mellett gyapjúszöveteket is választhatunk ajtódíszítésként, de ezek az anyagok megjelenhetnek az üléseken és a belső tér egyéb elemein is, sőt még utazótáskák formájában is hozzá juthatunk Bentley vásárlóként. 

hirdetés

A gyártó összesen négy külön mintázatot kínál ehhez, az anyagokat pedig a híres skóciai Lovat Mill cég szállítja, akik csaknem egy évszázados tapasztalattal rendelkeznek gyapjú és egyéb szövetek terén.

Az új dizájn a Flying Spur, Continental GT és a Bentayga modellekhez egyaránt rendelhető a Mulliner személyre szabási programján belül.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button