______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Genfi Autószalon 2025- Érdeklődés hiányában elmarad!

hirdetés

A Genfi Autószalon szervezői jelentették be, hogy az európai autóipar nehéz helyzete és a gyártók érdeklődésének hiánya miatt jövőre nem lesz megtartva a rendezvény. Legalábbis Európában, mert a GIMS Qatar a jelek szerint novemberben megrendezésre kerül majd.

 

Az idei Genfi Autószalon komoly bukásnak számított abból a szempontból, hogy szinte minden európai és nagyobb globális gyártó messziről elkerülte azt. Már akkor lógott a levegőben, hogy ennek így nem lesz jó vége, ráadásul erre a tényre mi is rávilágítottunk, amikor ott jártunk pár hónappal ezelőtt.

Most pedig, meg is érkezett a hivatalos bejelentés, mi szerint jövőre nem lesz Genfben autószalon, azaz a hivatalos szervezők egyszerűen nem látják értelmét a további folytatásnak jelen körülmények között.

hirdetés

“Ez a rendkívül szomorú döntés nem csökkenti azokat az érdemeket és erőfeszítéseket, amikkel megpróbáltuk visszaszerezni a rendezvény régi fényét. El kell mondani azonban, hogy a gyártók érdeklődésének a hiánya és az autóipar nehéz helyzete, a helyi ipar által támogatott párizsi és a müncheni rendezvénnyel szembeni esélytelenség és az a mértékű beruházás, ami a show fenntartásához kellene, teljesen ellehetetleníti az újabb próbálkozást”- jelentette ki Alexandre de Senarclens, a Nemzetközi Autószalon Alapítvány Állandó Bizottságának elnöke.

A közlemény kitért azonban arra, hogy a GIMS Qatar, azaz a szervezők ázsiai piacra koncentráló rendezvénye előre láthatólag meg lesz rendezve jövő év Novemberben Dohában.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button