Autós Hírek

Frissítés előtt áll a Dacia kis elektromos autója

A Dacia Spring egyszer már kapott egy komolyabb ráncfelvarrást, ám most még egyszer módosítanak rajta a gyáriak. Legalábbis erre enged következtetni egy sejtelmes bejelentés, melyet a Dacia francia képviselete tett közzé.

 

A Dacia a Spring piacra dobásával egy kimondottan elérhető alternatívát teremtett meg az elektromos szegmensben. Mindezek mellett a gyáriak nem engedik el a modell kezét, azaz szinte folyamatosan módosítanak rajta, hogy lépést tartsanak a versenytársakkal. 2022-ben, alig egy évvel a bemutatása után már kapott is egy alapos modellfrissítést, most pedig úgy tűnik, hogy megint készülődik valami a Dacia háza táján.

A Dacia francia képviselete ugyanis mindenféle információ nélkül közzétett egy kis autó sziluettjét ábrázoló képet, ami jó eséllyel a Spring alaposan módosított és átrajzolt változata lehet. Az már most látszik, hogy a hátsó traktus szögletesebb kidolgozást kap, elől pedig meredekebb lejtést kap a kocsi orra. Ilyen szintű karosszéria módosítással szinte borítékolható a fényforrások újragondolása is, így ezen a téren is új megoldásokra számíthatunk.

A francia Dacia képviselet a részletekbe nem ment bele, de az Autocar India információi szerint még ebben a hónapban leleplezésre kerülhet az új Spring.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button