Autós Hírek

Márciusban tovább bővül a Rivian palettája

Az amerikai Rivian jelenleg két kimondottan méretes modellel képviselteti magát az elektromos autók piacán. Ez nemsokára megváltozik, jövő hónapban jön a kisebb és olcsóbb SUV.

 

Ha elektromos pickup, akkor sokaknak a nemrég bemutatott, de még mindig botrányokkal övezett Tesla Cybertruck ugrik be. Pedig sok gyártó már jóval korábban meglépte ezt a lépcsőfokot. Ilyen például a szintén amerikai Rivian, mely már egy ideje kínálja az R1T modelljét az R1S SUV mellett.

Ebben a két modellben a közös pont, hogy mind a kettő kimondottan nagy méretekkel és ehhez szabott árazással rendelkezik. Mindezek mellett ráadásul a legújabb jelentések szerint mindkét kocsival egyelőre ráfizetéses a cég, így gyorsan lépniük kellett valami új dobással.

Ez az új dobás lesz az egy hónap múlva bemutatásra kerülő R2 SUV, melyről most megérkezett az első beharangozó videó is. A gyáriak fontosabb részleteket eddig nem árultak el az autóról, csupán annyit lehet tudni, hogy jóval kisebb és olcsóbb lesz mint a már említett R1S.

Egészen pontosan a gyáriak a gyáriak a 40-60 ezer dolláros ársávot szeretnék belőni vele, abban reménykedve, hogy ezzel lényegesen felfutnak az eladások.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button