Autós Hírek

Forgalommal szemben száguldás nagy csattanóval

Ismét Ausztráliába látogatunk egy érthetetlen eset erejéig. Most egy Peugeot ámokfutását figyelhetjük meg záróvonalon előzéssel, gyorshajtással és egy durva csattanóval.

 

A tegnap bemutatott érthetetlen baleset után ismét itt van egy vérlázító eset egyenesen Ausztráliából. Mi nem tudjuk, hogy mi megy mostanság a kenguruk földjén, de szemmel láthatóan romlik a morál azon a támaszponton is!

A mai eset lényegében kimeríti az ámokfutás fogalmát. Egy Peugeot sofőrje döntött úgy, hogy mit neki záróvonal, ellentétes irányú kanyarodósáv és forgalomtól elzárt terület, ő bizony kielőz jópár autót. Lassítani, hogy legalább esély legyen megúszni? Ugyan már, az a gyengkék fegyvere! Csak hogy megint lecsapott a karma és emberünk oldalba vert egy éppen kanyarodni készülő tréleres Holdent.

Érdemes azért a Holdenre is kitérni ebben az esetben, aki első pillantásra talán még vétlen fél is lehetne, ha éppen nem egy kontinens méretű forgalomtól elzárt területen készülődne átfordulni az út másik oldalára. Persze, ő nem igazán számíthatott arra, hogy ott valaki érkezni fog hátulról, de hát a szabály az minden oldalról szabály, ezért neki is jár a keksz!

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button