______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Fényszórót villantott a Skoda Elroq

hirdetés

A Skoda kiadta az első hivatalos kedvcsináló képet a Karoq elektromos átiratáról. Első körben a fényszóró és az első maszk LED-es világítását vehetjük szemügyre.

 

A Skoda rövidtávú tervei között szerepel, hogy 2026-ig összesen hat új elektromos SUV modell kerül majd bemutatásra. Nemrég már megmutatta magát a belépő szintet képező Epiq, most meg a Karoq méretosztályába érkező Elroq promózását kezdték meg a gyáriak.

Első körben egy képet kaptunk csak, melyen a LED-es fényszórók rajzolata és az első maszkon futó szaggatott világítás figyelhető meg. Természetesen az új dizájnnyelv értelmében akár csak az Epiq, az Elroq orrán is kiírásra került a márkanév a hagyományos emblémázás helyett.

hirdetés

Technikailag csak annyit lehet egyelőre tudni, hogy a Volkswagen MEB platformjára építették fel az autót, így elméletileg lehet belőle még összkerekes duplamotoros változat is. Persze, nem biztos, hogy elviszik ebbe az irányba az autót, hiszen azzal már árképzésben teljesen eltüntetnék a határvonalat, ami elválasztja a Skoda palettáját a Volkswagen és az Audi kínálatától.

Mi a következő elektromos lépés? Még tervben van egy elektromos kombi és egy nagyobb méretű, hétszemélyes elektromos SUV bemutatása is 2026-ig.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button