______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Erősebb lett és a múlt előtt is tiszteleg a Ford GT a 2020-as modellévben

hirdetés

A Ford leleplezte a GT szupersportkocsi új modellévét, mely egyedi megjelenést és néhány plusz lóerőt is kapott. Végre elérhetővé vált a legendás Gulf Racing festés is.

 

A Ford a 2020-as modellévre némileg átdolgozta a GT szupersportkocsit. A külső szemlélődők azonban csak akkor vehetnek ebből észre valamit, ha a kocsi tulajdonosa valamelyik most bevezetésre kerülő egyedi megjelenésre bólint rá megrendeléskor. Ilyen például a festetlen karbon karosszéria, melyhez alapáron karbonszálas felni garnitúra jár, vagy például a már régóta várt és sokak által kért legendás Gulf Racing kék-narancs festés.

A szerencsés tulajok mindezek mellett némi lóerő többlettel is találkozhatnak. A versenypályán szerzett tapasztalatokat a gyáriak ugyanis az utcai modelleknél is kamatoztatják, aminek köszönhetően most már 660 lóerőt képes leadni a 3,5 literes V6-os benzines egység. Ami ennél is fontosabb, hogy átdolgozták a hűtőrendszert, ami 50 százalékkal javította a légáramlást az autó körül, tehát gyorsabb és stabilabb is mostantól a GT.

hirdetés

A hangzásra sem lehet panasz a továbbiakban (bár ezt eddig sem érte túlzottan erős kritika), hiszen az eddig 10 ezer dolláros extrának számító komplett Akrapovic kipufogó rendszer mostantól az alapáron járó tételek sorát gazdagítja.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button