______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elszabadult a BMW, a padka állította meg

hirdetés

Ismét egy autós találkozó, melyről nem sikerült mindenkinek biztonságosan az elhajtás. Talán driftelni szeretett volna az M3 tulajdonosa, de utólag már minden bizonnyal megbánta.

 

Az autós rendezvények végén a távozás mindig kritikus pontja a folyamatnak. Ilyenkor az erősebb autók tulajdonosai ugyanis előszeretettel szórakoztatják a nézőket kigyorsításokkal, gumiégetésekkel vagy drifteléssel, csak hogy nem mindenkinek van meg a képessége ahhoz, hogy ezeket maradéktalanul és szépen be tudja mutatni. Most egy BMW M3 sofőrje vállalta túl magát.

Bár a felvételen nem igazán látszik az előzmény, a BMW csúszását driftelési kísérlet vagy túl erős gázfröccs is előidézhette. Már-már úgy tűnt, hogy csak egy kínos “lebőgés” lesz az esetből megpördüléssel, csak hát az a fránya fizika és a levelekkel borított aszfalt nem akarta időben megállítani a csúszást. Pár méter elég lett volna, de így sajnos a padka fogta meg a bajor vasat a gumik tapadása helyett. Az anyagi kár jelentős, még az oldallégzsákok is nyíltak az ütés ereje miatt. Viszont vitathatatlan tény, hogy a videó elején látható McLaren és Nissan GTR ritka szép kombónak számít!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button