______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Már a jövő évi rendezvények halasztása is elkezdődött a járvány miatt

hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy közel járunk már ahhoz, hogy legyen koronavírus elleni vakcina, a rendezvény szervezők szerint jövő év első felében még mindig túl nagy rizikó lehet rendezvényeket szervezni. Most például a Chicago Auto Show halasztásáról döntöttek a rendezők.

 

Már gyakorlatilag egy éve a mindennapi életünk részét képezi sajnos a koronavírus járvány, de még mindig megjósolhatatlannak tűnik, hogy mikor térhet vissza az élet a régi kerékvágásba. A vakcina a híresztelések szerint már közel jár, de ez úgy tűnik, hogy nem lesz elég ahhoz, hogy jövőre már minden az eltervezett menetrend szerint alakuljon.

Most például a Chicago Auto Show szervezői jelentették be, hogy az eredetileg tervezett február eleji időpontban biztos nem lesz már megtartva a szalon, az Amerikában még jelentősen növekvő fertőzések miatt ugyanis túlságosan rizikós lenne a rendezvény lebonyolítása. Egyelőre a hivatalos álláspont, hogy majd keresnek egy másik időpontot tavasszal, de pontos dátum még nincs.

hirdetés

Nyitott kérdés még, hogy vajon a többi, 2020-ról 2021-re tolt rendezvénnyel mi lesz, hiszen például májusban van a Los Angeles Auto Show pótdátuma is, ám ebben az esetben egyelőre bizakodóak a rendezők. A rendezvény lemondások azonban úgy tűnik, hogy nem csak az amerikai térségre korlátozódnak, globális szinten is nagy még a bizonytalanság. Nem autós rendezvény ugyan, de mégis sokatmondó, hogy pár nappal ezelőtt a Paris Air Show szervezői is bejelentették, hogy elmarad az eredetileg június elejére szervezett repülős show a koronavírus járvány miatt. A szervezők tehát nem mernek még kockáztatni és brutális pénzeket beleölni a szervezésbe, mert még nem látja senki, hogy milyen lesz a következő évünk vírus szempontból. Addig is reméljük a legjobbakat!

(fotók: Chicago Auto Show Press Gallery)

hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button