______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elon Musk: befektetők nélkül pillanatok alatt kipukkan a Tesla lufi!

hirdetés

Az Electrek online portál jutott egy céges Tesla email birtokába, melyben Elon Musk azt pedzegeti, hogy befektetők és nagyobb profit nélkül pillanatok alatt romokba dőlhet az egész vállalkozás. Ötletelésre szólít fel mindenkit a Tesla vezér!

 

Bár jelen pillanatban még mindig szárnyalnak a Tesla részvények, Elon Musk nem igazán nyugodt a helyzettel kapcsolatban, legalábbis egy az Electrek portál birtokába jutott céges email szerint. Ebben a Tesla vezér spórolásra és profit elérésére buzdítja az alkalmazottakat, mivel szerinte a jelenlegi parádésnak tűnő helyzet bármikor katasztrofális véget érhet.

” Az ilyen időkben, amikor a részvényeink szárnyalnak, azt gondolhatnánk, hogy nem kell odafigyelni mire mennyi pénzt költünk el. Ez nem így van! Ha a tényleges nyereségeinket nézzük, azok nem olyan kiugróak, hiszen 1 százalékos értékről beszélhetünk csak a tavalyi szezonhoz képest. A befektetőink rengeteg hitelt adnak arra, hogy nagy profitot érjünk el a jövőben. Viszont, ha úgy látják, hogy ez nem fog megtörténni, akkor a Tesla részvények úgy zúzódnak össze, mint a szuflé a kalapács alatt!”- kezdődik a Tesla vezér levele, majd rátér arra, hogy most kell minél több profitot elérni leginkább új ötletekkel és a költségek lefaragásával.

hirdetés

“Mindennél fontosabb, hogy az autóink megfizethetőbbek legyenek, ezért pedig okosabban kell költeni a pénzünket. Ez a centek játéka, azaz ezernyi jó ötletre van szükség, hogy javítsunk a költségeken, a gyártási folyamaton vagy csak akár a dizájnon is, ám közben javítanunk kell a minőségen és a képességeken egyaránt.”- hangzik az utasítás, melyben arra kér Elon Musk mindenkit, hogy gondolkodjon el azon, hogy min lehetne még javítani.

A Tesla helyzete tehát rengeteget javult az utóbbi időben, de a cégen belüli kommunikáció rámutat arra, hogy még így is törékeny a ma már meghatározó autóipari szereplőnek számító elektromos cég.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button