______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elkezdte a visszautalni a pénzüket a Tesla azoknak, akik kétszer fizették meg az autó vételárát

hirdetés

Még előző héten számoltunk be arról a furcsa esetről, hogy Amerikában valamiért a Tesla kétszer vette le egy tucatnyi vásárló bankszámlájáról az új elektromos autójuk vételárát. Most a gyártó elkezdte a kártérítést és egy 200 dolláros kuponnal kér elnézést a kellemetlenségekért.

 

Előző héten kapott szárnyra az a hír Amerikában, miszerint majd egy tucatnyi új vásárló járt pórul, amikor kifizették a megrendelt autójukat. Egészen pontosan arról van szó, hogy a gyártó valamiért kétszer vonta le a szóban forgó vételárat, ami sok tízezer dolláros extra kiadást jelentett a szerencsétlenül járt feleknek.

A CNBC beszámolója után egyre nagyobb figyelmet kapott az eset, így nem csoda, hogy a fejleményeket is elkezdte követni a média. Most pedig az is kiderült, hogy egy héttel az eset után már meg is kezdte az amerikai gyártó az indokolatlanul beszedett összegek és az ezzel járó költségek visszautalását és némi kártérítést is ad a kellemetlenségek enyhítésére.

hirdetés

Egészen pontosan arról van szó, hogy az érintett vásárlók ingyen kapnak egy 200 dolláros kupont, amit a Tesla online boltjában költhetnek el. Természetesen ez több mint a semmi, de nem minden károsult elégedett a fejleményekkel. Nagyon sokan azt nehezményezik, hogy a Tesla képviseletének egy hétbe telt, mire felvették velük emailben a kapcsolatot, míg a pénzt levonni nem volt több öt percnél. “Bármilyen megoldás elfogadható lett volna, ha gyorsan történik. De megtanultam, hogy a Teslát a részvények érdeklik, nem pedig az ügyfelek”- fakadt ki a CNBC-nek az egyik érintett.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button