______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lambóval a Lambó felett, avagy ez lesz, ha unatkozik egy tehetős Youtuber

hirdetés

Unatkozni mindannyian szoktunk. Ez az állapot általában vagy katasztrofális, vagy pedig egészen nagyszerű dolgokat képes szülni. Persze, több eszköz van az alkotáshoz a kezünkben, ha mondjuk nagyon gazdag Youtuberek vagyunk.

 

Sokszor kerültünk már olyan állapotban, amikor hirtelen nem tudtunk mit kezdeni magunkkal, elkezdődött az unalom gödrébe süllyedés. Ilyenkor általában felugranak a “mi lenne, ha…” gondolatok az emberben. Szerencsésebb esetben ezen tervek vagy anyagi, vagy pedig elszántságból eredő problémákba ütköznek. Ha viszont mind a két tétel a birtokunkban van, akkor mentsen meg minket, meg a környezetünket az ég!

Valószínűleg így született meg az ötlet a piszok módon gazdag Youtuber, Street Speed 717 fejében is, hogy vajon egy Lamborghini fölött át lehet-e ugrani egy másik Lamborghinivel? A válaszban természetesen csak gyakorlati úton bizonyosodhatott meg emberünk, ezért némi szervezés után két földkupac közé parkolt a sárga Aventadorral, majd oldalról elrugaszkodott a szintén szépen sárgán rikító Urus városi terepessel. Sikerült a mutatvány? Mondjuk, hogy igen! A videóban 8 perc 40 másodperctől te magad is megnézheted, hogy miként is alakult pontosan! Persze, senki se próbálja meg utánozni ezt az elmebeteget, hiszen roppant balesetveszélyes, meg hát valljuk be, így átlagos emberként két Lambo (azonos színben az igazi) beszerzése sem éppen egyszerű mutatvány!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button