______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy 911-es tetején töltötte a Le Mans-i 24 órás verseny idejét a Porsche vezérigazgatója

hirdetés

Puccos szálloda helyett egy Porsche 911-es tetejére szerelt sátorban húzta meg magát Oliver Blume a Le Mans-i 24 órás verseny alatt. A Porsche vezér ezzel nem csak a versenypályához maradt közel mindvégig, hanem az alkalmazottaival is közösen tölthette el a hétvégét.

 

A Le Mans-i 24 órás verseny számos gyári csapatnak ad otthont minden évben. Ilyenkor nem csak a szerelők és a mérnökök érkeznek a neves esemény helyszínére, hanem bizony a döntéshozók is. Ilyen például Oliver Blume, a Porsche vezérigazgatója is.

Blume már a rajt előtti napon megérkezett Franciaországba, ám nem egy luxusszállodába hajtott azonnal, hanem a versenypálya melletti kempingbe, ahol aztán az egész hétvégét töltötte. Nem is akárhogyan, hanem a 911-ese tetejére szerelt sátorban!

hirdetés

Ezzel az 55 éves vezérigazgató folyamatosan a pálya közelében maradt, ám ami ennél is fontosabb, a Porsche Employee Camp (Porsche alkalmazottak kempingje) keretein belül a gyár 400 dolgozójával együtt tölthette a hétvégét. Igen, reggel ugyan úgy beállt a sorba a reggeliző sátornál, amikor pedig nem a csapatokhoz szólította a kötelesség, akkor az emberekkel együtt lazult és beszélgetett velük.

“Szerencsés vagyok, hogy a munkám révén olyan közel kerülhetek az akcióhoz, amiről csak álmodni lehet. De az idei hétvége még különlegesebb volt. Egy Porsche tetején kempingezni a Porsche közösségben egy olyan dolog, amit sosem fogok elfelejteni”- kommentelte az eseményeket Blume, aki ugyan nagyon jól érezte magát a rendezvényen, de érthető módon a Porsche pályán mutatott teljesítményével idén nem volt teljesen megelégedve.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button