______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Daniel Abt: nicsak, ki tért vissza?

hirdetés

Egy hónapja robbant ki az a botrány, aminek következtében Daniel Abt-nak távoznia kellett az Audi Formula E csapatából. A csalással megvádolt pilóta most köszöni szépen jól van, más csapatban ugyan, de visszatér a versenyzés világába.

 

Ahogy mi is megírtuk korábban, Daniel Abt, az Audi Formula E versenyzője komoly galibába keveredett hetekkel ezelőtt, amikor egy szimulátor bajnokságon csalást követett el. Lényegében maga helyett az egyik barátját ültette be a virtuális versenyautóba, aki rendre Abt-nál drasztikusan jobb eredményeket ért el. Ez lett gyanús a szervezőknek, akik leellenőrizték az IP címeket, így fényt derítve a személycsere tényére is. Ekkor a versenyző igazi csapata, az Audi Sport azonnal elhatárolódott a csalástól és felfüggesztette, majd pedig véglegesen kirúgta a pilótát.

Daniel Abt

A hírre rajongók tömegesen kezdték el ostromolni a négykarikások közösségi oldalait, ahol nemtetszésüknek adtak hangot, sokszor nem is visszafogott stílusban. Ez persze nem tudta megváltoztatni a németek döntését, így egy időre versenycsapat nélkül maradt az Audi modellek tuningolásával hírnevet szerzett család sarja.

hirdetés

Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Daniel pályafutásának bizonytalan jövője ismét biztos mederbe terelődik, a szintén a Formula E bajnokságban versenyző Nio 333 istálló ugyanis úgy döntött, hogy őket nem érdekli a “virtuális csíny”, egy ilyen tehetséges pilótát nem lehet leírni az események miatt.

Daniel Abt tehát a következő szezonban új csapatban, de ismét elektromos versenyautót fog vezetni éles körülmények között, aminek okán meg is érkezett a fricska a versenyző Instagram oldalán egy “Nicsak, ki tért vissza?” felirattal ellátott kép személyében.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button