______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Csúnya pulóveres mintával ellátott modellekkel készül a Mercedes karácsonyra

hirdetés

Nem éppen szokványos kollekcióval hangolódik a Mercedes a karácsonyra. Az egyedi mintázattal ellátott modellek ráadásul nem csak feltűnő jelenségek, hanem némi humorérzékre is vallanak.

 

Ahogy közeledik a karácsony, szépen sorban szellemülnek át az ünnepi hangulatra az autógyártók is. Van, aki mikulásos reklámokkal, esetleg havas tájakon készített fotókkal teszi ezt meg, mások pedig inkább a modellpaletta “színesítésével” hívják fel magukra a figyelmet. Ez utóbbit választotta a Mercedes is, azaz itt az “Ugly Sweater Car” kollekció első két darabja, azaz csúnya pulóvert húzott magára az AMG GT és a G-osztály is.

Nehéz eldönteni, hogy melyik modell járt rosszabbul, de talán az AMG GT rózsaszín-sárga színösszeállítása egy picit erősebb hatást kelt, mint a G-osztály zöld-piros árnyalata.

hirdetés

Motívumok és ábrák terén mind a két kocsinál találunk humoros megoldásokat. A sportkocsi fejhallgatós és napszemüveges Mikulása inkább a lazaságával mosolyogtatja meg a nézelődőt, míg a terepjárón nem lehet nem észrevenni például a kacsintós (reméljük, hogy csak kacsint) medvét és a G-osztályban feszítő nagyszakállút!

A most bemutatott darabok ráadásul csak a kollekció első két tagját adják ki, a gyáriak karácsonyig még több “csúnya pulcsis” csillagos modellt fognak bemutatni az ígéretek szerint. Reméljük, hogy az új S-osztály sem kerülheti el a jellegzetesen nagymamák által kötött és igencsak szezonális ruhadarabot!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button