______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Beárazták nálunk is a Volkswagen ID.3-at

hirdetés

Hivatalosan is elindult Magyarországon az elektromos ID.3 értékesítése, így már hazai árról is beszélhetünk. Természetesen nem lesz olcsó mulatság, ahogy egy villanyos járgány sem az még napjainkban.

 

Már egy ideje lehet előrendelést leadni a Volkswagen ID.3 elektromos autóra, most viszont hivatalosan is megkezdődik az értékesítés, már ami a bevezető 1st Editiont illeti. Ennek okán, megkezdődött annak a 80 magyar előrendelőnek a kiértesítése, akik még tavaly befizették a nagyjából 300 ezer forintos foglalót.

Ilyenkor két lehetősége van az előrendelőknek. Ha azóta meggondolta magát és mégsem kell az elektromos járgány, akkor visszaléphet a vásárlástól, ha pedig továbbra is szüksége van a villanyos Volkswagenre, akkor kezdetét veszi a hivatalos értékesítés.

hirdetés

Na de fennáll a kérdés, hogy milyen áron? Most már ezt is tudjuk, ugyanis elérhetővé vált a magyar árlista. Ez alapján azok, akiknek a szerényebb Plus felszereltségre van szükségük, azoknak 15,6 millió forintot kell otthagyniuk a kereskedésben, a Max kivitel viszont már egyből 17,7 millió forintba kerül. Ez utóbbi esetében már 20 colos könnyűfém kerekek járnak a kocsihoz az “alap” 19-es szett helyett, illetve minden vezetést segítő rendszert megkapnak a vásárlók a Beats prémium hifirendszerrel együtt.

A 1st Edition mindegyike a legerősebb, 150 kW teljesítményű villanymotorral készül el az akkumulátor pedig 58 kWh kapacitású, ami a gyári adatok szerint 426 kilométeres hatótávra elegendő.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button