______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

AMTS: találkozunk szeptemberben!

hirdetés

A koronavírus helyzetre tekintettel idén nem márciusban, hanem mintegy szezonzáró autós rendezvényként, szeptemberben kerül lebonyolításra az Automobil és Tuning Show.

 

A koronavírus terjedése miatt világszerte kénytelenek a szervezők tömegrendezvényeket lemondani, és ez alól kicsiny hazánk sem képez kivételt. A kialakult helyzet az AMTS-t sem kímélte, de szerencsére Európa egyik legnagyobb tuning rendezvénye nem elmarad, csupán későbbi időpontra tolódik.

Egészen pontosan szeptember 25-27 között közé lőtték be az új időpontot, azaz mintegy szezonzáró rendezvényként tekinthetünk rá idén. A már értékesített jegyek természetesen visszaválthatók, ám érdemes inkább megtartani őket, hiszen aki március 6 előtt vásárolt jeggyel érkezik, az egy különleges AMTS jubileumi kulcstartóval lesz gazdagabb!

hirdetés

“A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként – ahová több mint 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók – nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír. Érthetően most rendkívül csalódottak vagyunk, a jó hír viszont, hogy kiállítóink és partnereink szinte mindegyike mellettünk áll az őszi felvonást illetően, így ha pár hónap csúszással is, de minimum ugyanazt a nagyszabású show-t tudjuk prezentálni Nektek, amit most márciusra terveztünk.” – írta le közleményében az AMTS szervező csapata.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button