______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Amikor üt a karma

hirdetés

Egy igencsak veszélyes szituációt sikerült lencsevégre kapni Lengyelországban, amikor a zebránál egy autós majdnem elgázolt egy gyalogost. Mindezt a rendőrök orra előtt.

 

A gyalogátkelőhelyet mindig úgy kell megközelíteni, hogy ha egy gyalogos át akar kelni rajta, akkor meg tudjunk állni még időben. A videóban szereplő BMW sofőrje nem repesztett nagy sebességgel, de mégis sikerült majdnem elgázolnia egy öreg bácsit, aki azt hitte, hogy mindenki felkészült arra, hogy ő át akar kelni a másik oldalra. Nem így történt, kellett az a hanyatt esés, hogy emberünk kivédje a szituációt.

Persze, az esetnél érdemes azt is megjegyezni, hogy gyalogosként sem lépünk le kiszámíthatatlanul az úttestre, mert hiába van papíron elsőbbségünk, ha valaki erre nem készül fel, ezt a jogunkat a kórházban vagy a temetőben már nem fogjuk tudni érvényesíteni. A bácsi pedig igencsak gyorsan és határozottan esett neki a feladatnak, megfelelő körültekintés nélkül.

hirdetés

Az autó sofőrjének viszont ha másra nem, arra illett volna figyelnie, hogy a szemből érkező forgalom megálláshoz lassít, tehát ők számítanak gyalogosra a zebrán. Ráadásul, a sorban az első pont egy rendőrautó, mely a történtek után természetesen akcióba is lépett, hogy kérdőre vonja az autóst.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button