______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Amikor jobb lett volna nem piszkálni a gombokat

hirdetés

Egy Ferrari egész embert és jó sofőrt kívánó játékszer, legyen szó akármelyik modellről. Ennek értelmében átlagos autósnak nem éri meg kiiktatni a vezetést segítő eszközöket. Mutatjuk miért.

 

Vannak olyan autók, amikbe nem csak a biztonsági előírások miatt szerelnek a gyártók vezetést segítő és balesetmegelőző rendszereket, hanem ezzel próbálják elkerülni, hogy avatatlan kezekben kiszámíthatatlanná váljon az autó. Egy Ferrari pláne ebbe a kategóriába tartozik, legyen szó bármelyik modellről. A 812 SuperFast esetében pedig hatványozottan igaz a dolog.

Emberünk azonban erről nem akart tudomást venni, vagy csak simán túlértékelte a saját vezetési képességeit. A piros lámpánál szépen kikapcsolgatta azokat az automatikákat, melyeknek a feladata lett volna kordában tartani a nem elhanyagolható számú ménest, így a hídra felkanyarodva már csak saját magában, na meg a sorsban bízhatott. Mind a kettő hiba volt, ugyanis szemmel láthatóan ő maga nem rendelkezett az autó teljes uralásához szükséges tehetséggel és tapasztalattal, a sors pedig meg is büntette ezért egy nem elhanyagolható mértékű anyagi kárral.

hirdetés

Viszont nézzük a dolgok jó oldalát, a baleset utáni javítás alkalmával egyben ki is lehet cserélni az elrepülni hajlamos hátsó szélvédőt, ha az még a pofon után a helyén van egyáltalán.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button