Autós Hírek

Amikor a kevesebb lehet több lett volna

A Mansory sosem a visszafogott átalakításairól volt híres, de a legújabb Cullinan projektjük talán minden eddigi próbálkozásukon túlmutat. És nem a Nardo szürke fényezésről van szó.

 

Ha Mansory, akkor a világ egyik legmegosztóbb tuningjairól van szó egyértelműen. A műhely szakijai sosem fogták vissza magukat, amikor a karosszéria vadításáról van szó, így egy olyan elegáns luxus-SUV sem ússza meg a légbeömlők és légterelők indokolatlan használatát, mint a Rolls-Royce Cullinan. Természetesen a lökhárítók is kellően tagoltak, illetve a méretes küszöb is sokat tesz hozzá az összképhez.

Pedig, a legújabb projektjüknél igyekeztek a srácok legalább színben a visszafogott vonalat képviselni. A kocsi ugyanis teljes egészében Nardo szürke fényezést kapott, melyet egyedül a hűtőmaszk mögé beépített kék világítás és az övvonalon végig futó vékony díszcsík tör meg.

A Nardo szürke szín egyébként először 2013-ban tűnt fel az Audi kínálatában, szóval ha valahonnan ismerős az árnyalat, akkor valószínűleg legalább egy négykarikás járgányt láttál már ilyen fényezéssel.

A kék a belső térben is feltűnik, de szerencsére azért fekete bőrözéssel is találkozhatunk szép számban, hogy ne legyen egyhangú a szisztéma. Ha ez nem lenne elég, még karbonszálas-műanyag elemekkel is megfűszerezték a hangulatot a neves tunerek.

A Mansory külső-belső csomagként hivatkozik az új átdolgozásra, így minden bizonnyal a hajtáslánchoz nem nyúltak hozzá. Az ára? Teljesen mindegy! A Mansory ügyfelei sosem tartoztak igazán az árérzékeny kategóriába.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button