______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Alaposan összetört Sutil ritka McLaren Senna LM sportkocsija

hirdetés

A McLaren Senna már önmagában nem egy gyakori járgány, de az LM kivitel még ennél is ritkább. Mindösszesen 20 darab készült belőle, amiből az egyik most látványosan összetört. A szóban forgó példány ráadásul egy egykori F1 pilóta tulajdonát képezi.

 

Adott a McLaren Senna, mely egy 500 példányban elkészülő sportkocsi ritkaság. Na most ennek a limitált modellnek van egy még limitáltabb változata, az LM, ami lényegében a GTR versenyautó utcai reinkarnációja versenytechnikával és csupán 20 darabos szériával. Na pontosan egy ilyen extrém ritkaságot sikerült elég szépen összecsuknia valakinek a francia Riviérán.

Valakinek, mert egyenlőre nem tudni, hogy ki vezetett, viszont az ismert, hogy kinek a tulajdonát képezi a szóban forgó példány. Ő Adrian Sutil, egykori F1 pilóta, aki január végén vehette át az egzotikus gyűjteménye legújabb tagját.

hirdetés

Mivel a francia rendőrség nem adott még ki hivatalos közleményt a történtekről, így azt sem tudhatjuk egyelőre, hogy mi okozta pontosan a Senna LM végét, illetve csak reménykedhetünk benne, hogy senki sem sérült meg súlyosabban a balesetben, aminek a részese volt egy Peugeot 308 GT Line is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button