Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

A miskolci rendőrség épülete előtt dobta el az autóját egy ittas vezető

Még vasárnap éjjel történt egy igazán furcsa baleset Miskolcon, amiben szerencsére nem sérült meg senki. Egy ittas vezető vágódott a fák közé, közvetlenül a rendőrkapitányság épülete előtt.

 

Az ittas vezetésre nincs mentség és főleg nincs bocsánat! Az ember ugyanis ilyenkor nem csak a saját életével, hanem máséval is játszik, amit sohasem lehet utólag megtéríteni senkinek. Mert hát, ha összetörsz egy kocsit, azt legfeljebb kifizeted. Az életet nem tudod anyagi javakra váltani, az egyszeri és végleges! Szerencsére még mindig becsülettel dolgozik a világban a karma, aminek köszönhetően most egy nagyon meggondolatlan sofőr búcsúzhat el a jogosítványától anélkül, hogy bárkinek is egészségügyi vagy anyagi kárt okozott volna.

hirdetés

Történt ugyanis, hogy pár napja egy fiatal egy buliban vett részt Sajókeresztúron. Ezzel nem is lenne baj, hiszen emberünk jól érezte magát, fogyasztott is szépen alkoholt, ahogy az illik (a saját elmondása szerint tequila, vodka és whiskey volt aznap este terítéken). Csak éppen utána úgy döntött, hogy jó lesz autóval hazamenni. Be is ült a kocsijába, majd elfordította a kulcsot (ebben a pillanatban követte el a legnagyobb bűnt, amit egy vezető elkövethet) és nekiiramodott a 3-4 kilométeres útnak.

Jól is ment minden egy darabig (állítólag), majd egyszer csak a Miskolci Rendőrkapitányság épülete előtt, a kizárólag rendőrségi és belügyminisztériumi járművek számára fenntartott úton sikerült eldobnia a vasat. Az elszabadult Volkswagen ezek után a fák között állt meg. A főszereplőnk nem sérült meg, saját erejéből mászott ki az autóból, de ott már a rendőrök várták, hogy felelősségre vonják. Mondjuk nem kellett nagy vonulást felmutatnia a hatóságoknak sem, elég volt laza tempóban kisétálni az épület elé, hogy elkezdhessék az intézkedést. A sofőr később elmondta, hogy fogalma sincs hogy került a rendőrségi területre, hiszen igazság szerint pontosan a másik irányban lakik…

fotók: Rendőrség

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button