______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A híd, amit mindenki vinne magával

hirdetés

Van az úgy, hogy egy újonnan felhúzott vasúti híd megtréfálja a kamionosokat, na de azért egy év alatt csak meglehet szokni, hogy ott van, ha már nem is nézi az ember az egyébként igen látványosan elhelyezett magasságkorlátozó táblákat.

 

Aki régóta kamionozik és megszokásból közlekedik, annak tud kellemetlenségeket okozni egy új magassági korlátozással ellátott szituáció. Bár, aki már egy ideje benne van a szakmában, annak a szeme egy idő után rááll a jelzőtáblák értelmezésére is. Talán ezért is érthetetlen, hogy a videóban látható vasúti hidat miért nézi be gyakorlatilag kéthavonta legalább egyszer valaki.

A sztori Amerikában játszódik (a Penske bérkamionokból következtetve talán Pennsylvania, de a Google szerint van telephelyük New York és Indiana államban is), a főszereplő pedig egy tavaly év végén átadott vasúti felüljáró, mely alatt elég csalóka ránézésre a rendelkezésre álló hely. Ezt a videó tanulsága szerint rendre be is nézik azon kamionosok, akik szemre próbálják megállapítani a szóban forgó magasságot, pedig nem kéne, hiszen látványosan elhelyezett táblák jelzik a pontos értékeket. Persze, ehhez ismerni kéne a járgányunk magasságát is, amibe bizony illik beleszámítani a tetőre helyezett légkondi dobozokat is. Na de a lényeg, a híd mérlege egy év alatt 9 baleset, melyek között van visszafogott hűtődoboz leverés és komplett felépítmény felszakítás is. És még nincs vége az évnek, tehát a kérdés nyitott: hányan próbálják még vajon tetőn magukkal vinni a masszív vasúti hidat?

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button