______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A hátsó kerék is kormányozható lesz a Tesla Cybertruck esetében

hirdetés

A Tesla és a Cybertruck esete majdhogynem lerágott csont már. Évek óta megy az ígérgetés, aztán pár hét csönd, majd megint egy bejelentés, hogy mi lesz és hogyan. Most megint jelentkezett Elon Musk.

 

Ha Tesla, akkor Cybertruck. Az amerikai elektromos gyártó még 2019 végén robbantotta fel az internetet a futurisztikus külsejű különlegességével, ám eddig a koncepción kívül csak ígéretekkel gazdagodhattunk. Először volt, hogy kisebb lesz a végső változat, aztán kiderült, hogy mégsem. Volt arról is szó, hogy fényezéssel is kérhető lesz, majd Elon Musk ezt is megcáfolta később. Törhetetlen üveg? Csak fémgolyót ne vágj hozzá! Ahhoz viszont folyamatosan tartja magát a gyártó, hogy 2021 legvégén már megnézhetjük a sorozatgyártású kivitelt is.

Az idő tehát sürgeti a Teslát, ideje lenne most már valami igazi szivárogtatást is eszközölni. Vagy tényleg a tanulmány modellt ültetik át lényegében változtatás nélkül sorozatgyártásba? Már ezen sem lepődnénk meg lassan. Ahogy azon sem, hogy pár hetente Elon Musk mindig bejelent valami fejlesztést a modellel kapcsolatban.

hirdetés

Most például az derült ki, hogy az elektromos Hummer-hez hasonlóan a Cybertruck is kormányozható hátsó kerekeket kap, hogy könnyebb legyen vele a közlekedés szűkebb városi környezetben is. Mindezek mellé Must még annyit mond a Twitter bejegyzésében, hogy “jönnek még más óriási fejlemények is”. Tényleg megkezdődik a folyamatos bevezetés és titokban már kész a tényleges Cybertuck?

Az biztos, hogy a kézzel fogható tények hiányában is nagy az érdeklődés a modellre. A 2019-es első premier óta a Tesla ugyanis valamivel több mint 1 millió előjegyzést regisztrált. Ha ennek csak a fele válik tényleges vásárlóvá, már az autóipar egyik legerősebb rajtját produkálja majd az amerikai különlegesség.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button