______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Parabola a motorháztetőn? Ezt még a rendőrök sem díjazzák.

hirdetés

Szokták mondani, hogy az emberi hülyeség ugyan olyan határtalan, mint a kreativitás. Itt az élő példa, egy Prius tulaj egyenesen Amerikából.

 

Ismét egy eset Amerikából, ami mellett igazából nem lehet szó nélkül elmenni. Persze, a mai világban nem ritka, hogy az autók eleje tele van aggasztva radarokkal és különböző érzékelőkkel, na de azért egy parabola antenna már kimerítheti a túlzás fogalmát.

Már pedig egy Toyota Prius tulajdonos pontosan egy ilyen alkalmatosságot szerelt fel a kocsijára, a talpat pedig csavarokkal rögzítette, hogy menet közben is használható legyen a szerkezet. A különös installációt természetesen nem díjazták a rendődök sem, akik egy facebook bejegyzésben osztották meg a sztorit.

hirdetés

Mint kiderült, a Prius tulajdonosa előfizetett Elon Musk Starlink internet elérésére és ezt szerette volna menet közben is használni munkára, még akkor is, ha ezzel fokozza az áramvonalas hibrid légellenállását, korlátozza az előre kilátást és megrongálja a motorháztetőt. Nem kellett volna, a SpaceX ugyanis kimondottan otthoni használatra ajánlja a műholdas rendszerét, bár már dolgoznak egy mozgás közben is használható változaton, valószínűleg valamivel visszafogottabb megoldással.

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Aggasztva??? Újabb nyelvi lelemény? Vagy csak szabadságon van az olvasószerkesztő?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button