Autós Hírek

Nem készít több szürke autót a Fiat

Az olasz márka szeretné színesebbé tenni a mindennapokat, ezért leveszi a színpalettáról a szürke minden létező árnyalatát. Persze, a fehér és a fekete továbbra is megmarad.

 

A Fiat egy olyan márka, mely az 500-as és a nemsokára érkező 600-as modellcsaláddal főként a fiatalokat szeretné megszólítani. Ennek fényében igyekeznek a lehető legtöbb dolgot trendire és fiatalosra venni. Miért lenne ez más az autóik fényezésével?

Éppen ezért az olasz gyártó be is jelentette, hogy az “Operation No Grey” (Nincs szürke küldetés) névre keresztelt szemlélet határozza meg innentől az autóikat, azaz nem kínálnak többet szürke fényezést egyetlen új megjelenő modellhez sem. Miért? Hogy ezzel is színesebbé tegyék a mindennapokat.

Az akció bejelentéséhez egy érdekes kis reklámot is forgattak a gyáriak, melyben a Fiat vezérigazgató unalmasnak nevezi a német, a francia és japán autók szürkeségét, majd beül egy szürke Fiatba, amit látványosan egy narancssárga festékkel telített medencébe mártanak.

A jövő héten premierjét ünneplő teljesen elektromos 600e már eszerint az eljárás szerint kerül piacra, azaz nem lehet hozzá szürke árnyalatokat rendelni, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a két véglet, a fekete és a fehér alapszín továbbra is megmarad, pedig jelenleg ezek a legtöbbet keresettebb színek a piacon, azaz ezek teszik színek tekintetében leginkább egyhangúvá a forgalmat.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button