______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Záróvonalon, beláthatatlan kanyarban előzni még mindig az egyik legnagyobb tahóság!

hirdetés

A záróvonal nem azért van felfestve az útra, mert a közútkezelő nem akarta emelgetni az ecsetet a csíkozáshoz, hanem azért, mert olyan helyen járunk éppen, ahol kimondottan balesetveszélyes belekezdeni egy előzésbe. Hogy miért, azt tökéletesen szemlélteti ez a Romániából érkezett videó.

 

Sokan azt hiszik, hogy a záróvonal csak azért van felfestve az útra, hogy jó kis bírságot lehessen kiszabni az átlépéséért. Persze, aki ezt megteszi, annak tényleg jár a szaftos büntetés, de egyben adjon is hálát az égnek, hogy ő maga veheti még át azt a bizonyos csekket. Miért? Mert záróvonalat olyan helyeken festenek fel, ahol kimondottan balesetveszélyes átsorolni a szemből érkezők sávjába.

Ennek az okát kitűnően szemlélteti a mai videónk, melyben egy román sofőr kezd bele tempós előzésbe, mit ad az ég, pont egy szép hangsúlyos záróvonallal jelzett szakaszon. Amint elhagyja az előzendő járgányt, meg is jelenik az orra előtt egy másik autó. Na de hogy került az oda? Jóbarát, az jött feléd teljes erőbedobással eddig is, csak te nem láthattad a kanyar íve miatt! Na, ugye, hogy meg akart védeni az a szerencsétlen felfestés az aszfalton?

hirdetés

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy emberünk még éppen el tudta rántani a kormányt, hogy ne végezze ki a szemből érkező ártatlan felet. Arra azonban már nem volt ideje, hogy a Volkswagen nedves aszfalton megkezdődő haláltáncát hatásosan lecsitítsa, így olyan erővel vágódott az árokba, hogy még a TDI motor is lekormolt egy utolsót örömében. Ezt hívják úgy, hogy karma, ráadásul igencsak a fájósabbik fajtából.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button