______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Youtube és Amazon Prime támogatást nyújt a Volvo és a Polestar

hirdetés

A Volvo és a Polestar modellekben mostantól gond nélkül nézheted a kedvenc műsorod. Persze, csak álló helyzetben.

 

Az infotainment rendszerek fejlődése miatt manapság már ott tartunk, hogy az autóink lassan négy keréken guruló szórakoztató- és munkaállomások. Az applikációk már évek óta jelen vannak az autókban mintegy márkán belüli kiegészítő szolgáltatásként, de újabban már teljesen más irányba is elmennek ezek a megoldások.

A Tesla például már lehetővé tette a Steam-en keresztül futtatható videojátékokat is, de természetesen a videómegosztó és filmnéző felületek sem maradhatnak ki a képből. A Volvo és a Polestar is felismerte az ebben rejlő lehetőségeket, és az új modellekben már előre telepített Youtube és Amazon Prime applikációkkal találkozhatnak majd a vásárlók.

hirdetés

Természetesen, a biztonságot szem előtt tartva a svéd márka is csak álló helyzetben engedi majd a videózást, de a töltőnél dekkolva, vagy éppen az iskola előtt a gyerekre várakozva ez a megoldás is segíthet majd élvezetesebben elütni az időt.

Persze, felmerül a kérdés, hogy a mai, mobiltelefonokra kihegyezett világban tényleg szükség van-e arra, hogy az autó saját rendszereit is felszereljék olyan tudással, amik úgyis veled vannak a zsebedben? Nem lenne egyszerűbb az olyan rendszer, mely a végletekig képes kihasználni a telefonok funkcióit tökéletesen működő integrációval? Meglátjuk, mit hoz még a jövő.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button