Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Visszatér az Ulysse és a Scudo a Fiat kínálatába

A kiöregedett Talento utódmodellje lesz a régi-új modell, mely természetesen azonos alapra épül a Stellantis többi közepes méretű áru- és teherszállítójával.

 

A Fiat még az Opel-Renault együttműködés keretein belül jutott a jelenleg futó közepes áru- és teherszállító modelljéhez, melyet Talento néven találhatunk meg a kínálatban. Viszont már nem sokáig lesz ez a helyzet, ugyanis jön az utódmodell, mely két régebben használt Fiat elnevezést hoz vissza a palettára. Megint lesz Ulysse és Scudo.

hirdetés

Lényegében a két elnevezés egyetlen modellt takar majd, csak annyi a különbség, hogy az Ulysse 6-9 személy szállítására lesz alkalmas, míg a Scudo egy háromféle karosszériakialakítással (Van, Combi és Cab) kínált teherszállító lesz.

Természetesen a Fiat most is külső segítségre építkezik, azaz a Stellantis keretein belül az Opel és a Peugeot kínálatában is megtalálható személy- és teherszállító átmaszkolt változata lesz. Még a hajtások is megegyeznek majd, azaz az Ulysse és a Scudo is egyaránt kapható lesz tisztán elektromos és hagyományos dízel meghajtással is. A hivatalos premier elméletileg még ebben az évben megtörténhet, mivel a tervek szerint 2022 elején már a megrendeléseket szeretné felvenni a gyártó az újdonságokra.

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button