______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Visszahívást kapott a Ford Bronco Sport a hátsó felfüggesztés helytelen rögzítése miatt

hirdetés

Alig mutatkozott be, máris szervizelni kell egy visszahívás keretein belül a Ford Bronco Sport modelleket. Kiderült, hogy a hátsó felfüggesztés rögzítése hibás lehet, ami kellemetlen és veszélyes pillanatokat okozhat a későbbiekben.

 

Manapság nem telik el gyakorlatilag nap anélkül, hogy egy vagy több gyártó visszahívást jelentsen be. Vannak ezek között igencsak kellemetlen akciók is, amik olyan gyártási hibára mutatnak rá, amire azt hinné az ember, hogy nem igazán lehet elkövetni modern gyártási technológia mellett. Pedig de, itt van például mindjárt a Ford Bronco Sport esete is!

Kiderült ugyanis, hogy a nemrég bemutatott kompakt SUV hátsó felfüggesztés elemei nem megfelelő rögzítést kaptak, azaz több esetben is felfigyeltek hiányzó vagy nem megfelelően meghúzott csavarokra.

hirdetés

A visszahívásban érintett 1666 példány mindegyike a gyártó mexikói üzemében készült el tavaly július és november között. A gyártó egyelőre nem tud olyan balesetről, amit a most felfedezett hiba okozott volna, de a hiba javítása (azaz a felfüggesztés átnézése és a csavarok meghúzása esetleg pótlása) a biztonságot szem előtt tartva már napokon belül megindulhat a gyártó közleménye szerint.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button