______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Újraindulásra készülnek a magyar autógyárak

hirdetés

Szigorított intézkedésekkel, de nemsokára újra megindul a termelés a magyar autógyárakban. A Suzuki és az Opel felkészült, az Audi pedig már meg is kezdte a munkát.

 

Még javában tart a koronavírus járvány, ám a hetek óta álló magyar autógyárak nem várhatnak tovább. Szigorított intézkedések mellett, kezdetben egy műszakkal, de szépen ütemesen újra megindul a termelés mindenhol.

Elsőként az Audi lépett, hiszen Győrben már újra életre keltek a gépek és megindultak a munkálatok, viszont munka közben tilos a többi alkalmazottat másfél méteres körzetben megközelíteni, illetve kötelező a szájmaszk és a fertőtlenítő használata is. Mindezek mellett az Audi megduplázta a munkásokat szállító buszok számát, így biztosítva, hogy melóba menet, illetve hazafelé is egymástól távol ülhetnek le az emberek, ráadásul ezen járműveket minden forduló után fertőtlenítik is a biztonság kedvéért.

hirdetés

A Suzuki és az Opel is bejelentette, hogy készen állnak az újrakezdésre, ám Esztergomban csak két hét múlva zúgnak fel újra a gépek, a gömbvillámosok pedig nem közöltek hivatalos dátumot ezzel kapcsolatban. “A kormányzati rendelkezések és az érintett hivatalos szervek által javasolt eljárási rendek figyelembevételével a vállalat átszervezte működési folyamatait annak érdekében, hogy minden tekintetben biztosítsa a megfelelő távolságtartást, valamint a különleges egészségügyi helyzethez igazodó teljes bel- és kültéri higiéniát. A rendkívül szigorú vírusellenes intézkedések kiterjednek többek közt a munkatársak munkába szállítására, a beléptetés rendszerére, az egészségügyi védőfelszerelések használatára, az étkeztetésre és a fertőtlenítések gyakoriságára, valamint az otthoni munkavégzés és a külföldi utazások szabályozására is. ” -hangzik a Magyar Suzuki Zrt. közleményében.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button