______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Újabb SUV modell érkezik a Renault palettájára

hirdetés

A Renault úgy látta, hogy az Austral és a Captur között tátongó rést a lehető leghamarabb be kell tömni, így még tavasszal bemutatkozik a legújabb SUV modelljük, a Symbioz.

 

A Renault nem igazán áll most sem rosszul SUV fronton, de a franciák úgy látták, hogy elfér még egy újabb modell az Austral és a Captur közötti méretosztályban. Ez lesz a Symbioz, melyről most meg is érkeztek az első beharangozó anyagok is.

Az elnevezés a szimbiózisra, azaz együttélésre utal és nem most használja először a Renault. Azt ugyanis egy 2017-es, kimondottan lapos, üvegtetős önvezető koncepciónál már használták, de azt a tanulmányt nehezen lehetne a most leleplezésre kerülő SUV előfutárjának tekinteni. A képek alapján a vásárlók azonban itt is választhatnak gigantikus üvegtetőt az autójukhoz.

hirdetés

A technikai részletekről is beszéltek már a gyáriak, így tudhatjuk, hogy a 4,4 méter hosszú Symbioz a Clio, Captur és Arkana palettáján is megtalálható E-Tech 145 hajtással debütál majd tavasszal. Ez a rendszer egy 1,6 literes benzines erőforrás és két elektromos motor kombinációjával kínál 145 lóerőnyi teljesítményt, ami bőven elegendőnek mondható az ígéretek szerint 1500 kilogramm alatti súllyal rendelkező autó dinamikus mozgatásához.

forrás: Carscoops

 

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button