______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Új márkaarculatot mutat be az Opel Mokka következő generációja

hirdetés

Fontosabb szerep jut az Opel Mokka új generációjának, mint azt sokan előre gondolták. Nem csak az elektromos paletta bővül, hanem a márka új arculata is ezen a modellen mutatkozik be.

 

Az Opel nem hiába kezdte meg az új Mokka generáció beharangozását már hónapokkal ezelőtt, ugyanis az eddig feltételezettnél komolyabb szerepet szánnak neki a gyáriak. Azt már régóta tudjuk, hogy az elektromos Corsa hajtását is megkapja a most már X nélkül érkező Mokka, ezáltal az Opel második tisztán villanyosként is kapható modellje lesz, az viszont csak most derült ki a gyári vázlatok bemutatása után, hogy dizájn szempontjából teljes mértékben elkülönül majd a kocsi a jelenlegi paletta többi tagjától.

Ennek az az oka, hogy a PSA fennhatósága alatt álló német márka idén két premiert is ünnepel. Az egyik magára az új Mokka generációra vonatkozik, míg a másik az új márkaarculat bemutatását ünnepli majd meg.

hirdetés

Ez alapján tehát már elkezdhetjük megszokni az új Opelek orrkiképzését, mely ha hasonlatokat kell keresni, akkor leginkább egy bukósisak rostélyához hasonlítható. Főként az elektromos kivitelek esetében mondható ez el, ahol nincs szükség a motor levegőztetésére, így a króm csíkkal körbe vett rész még egy plexivel is lefedhető.

A belső teret is megmutatták egy vázlaton, ám ez még eléggé elnagyolt képet mutat. Azt viszont már most le lehet szűrni, hogy az infotainment rendszer kijelzője lényegében a digitális műszeregység meghosszabbítása lesz.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button