______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Új formában tér vissza jövőre a Párizsi Autószalon

hirdetés

Négy évnyi kényszerpihenő után úgy néz ki, hogy jövőre visszatér a Paris Motor Show, természetesen teljesen megváltozott formában és elnevezéssel.

 

Az egykoron nívós Párizsi Autószalon mintegy négy évnyi kényszerpihenő után térhet vissza, miután a szervezők bejelentették, hogy jövőre Paris Automotive Week néven kerül megrendezésre egy nagyszabású mobilitás show Franciaországban. Természetesen nem véletlen az új elnevezés, ugyanis alapvetően változik majd meg a szalon eddig megszokott szerkezete.

Az Autocar magazin számolt be arról, hogy a szalon összeolvad az Equip Auto rendezvénnyel, ezzel lényegében létrehozva egy nem csak autóipari modellekre, hanem kiegészítőkre és egyéb mobilitási eszközökre is kihegyezett nagyszabású kiállítást, mely a felhasználókat és a gyártókat szólítja meg egyszerre, de elszeparált részeken.

hirdetés

A rendezvény a tervek szerint 2022 októberében lesz megtartva, a helyszínt pedig a Paris Expo Porte de Versailles biztosítja majd, ahová személyesen is várnak érdeklődőket, de egy új digitális platform bevezetését is tervezik, melyen keresztül a világ minden pontjáról követni lehet majd a fontosabb bemutatókat.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button