Autós Hírek

Új dizájncsomagot kapott az Audi TTS

Az Audi kis sportkocsijához új csomagot mutattak be a németek. A Competition Plus a nevével ellentétben a teljesítményhez nem ad hozzá, a megjelenést viszont feldobja.

 

Bár most már igencsak kifutó szériának tekinthető a jelenlegi Audi TT, ráadásul a sportkocsi jövője is kérdéses még, viszont a gyáriak úgy néz ki, hogy az utolsó pillanatig ütik azt a bizonyos vasat. Nem sokkal a Quattro 40 éves fennállását ünnaplő limitált széria bemutatása után ugyanis itt a minden vásárló számára elérhető Competition Plus csomag is.

Ezt az erősebb TTS kivitelhez lehet megvásárolni, a pénzünkért pedig némi vizuális tuningot kaphatunk. Egészen pontosan fix hátsó szárnyakról, küszöb fölött megjelenő emblémáról és alapáron LED-es fényforrásokról beszélhetünk, illetve nagyot dob az összképen a gigantikus 20 colos könnyűfém felni garnitúra is.

A belső térben az ülések kaptak új bőrkárpitozást, a légbeömlők és a váltó környezete piros vagy kék színben pompázik, illetve megjelentek a karbonszál kompozit mintázatú díszítőelemek is. Apró, de finom részlet, hogy most már nem csak a kormány, hanem a váltógomb is Alcantara borítással érkezik.

A csomagnak a technikai specifikációkra nincs hatása, azaz továbbra is a 320 lóerős 2 literes TFSi turbós benzines erőforrás szolgáltatja a boldogság faktort menet közben.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button