______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Későbbre halasztódik a Los Angeles Auto Show

hirdetés

Bár elsőre úgy gondolták a Los Angeles Auto Show szervezői, hogy idén májusban már megtartható lesz a rendezvény, most mégis további fél évet halasztódik a dolog. Az ok még mindig a pandémia, azaz a vakcina úgy néz ki nem fogja egyik napról a másikra visszahozni a régi életünket.

 

A tavalyi év a koronavírus terjedése miatt a bezárásokról és a rendezvény halasztásokról szólt. Most viszont már javában tombol a 2021-es év, de vajon változott valami? Természetesen nem, hiszen egyik napról a másikra nem fog visszatérni a régi kerékvágásba az életünk.

Ezt támasztja alá az is, hogy a Los Angeles Auto Show szervezői újabb halasztást jelentettek be. Először ugyebár tavaly novemberről rakták át idén májusra a rendezvényt, most pedig máris itt van az újabb kitűzött időpont: 2021. november 19-28.

hirdetés

De miért is kellett lemondani a már meglévő májusi időpontot? A szervezők természetesen továbbra is a járvány miatt kényszerültek erre a lépésre. Hiába kezdődött el ugyanis globálisan a vakcinázás, a folyamat elég lassan halad, ami miatt hónapok kérdése lehet még, mire a lakosság nagyobb része védetté válik. Addig pedig senki sem mer kockáztatni, így aki csak teheti, az év utolsó harmadába próbálja meg bezsúfolni a dolgokat.

Ebből is adódik, hogy eléggé kezd betelni az a bizonyos naptár az év második felében. Ott van például az augusztus végére meghirdetett New York Auto Show, amit pár héttel követ majd a Motor Bella rendezvény, ami lényegében az Észak-Amerikai Autókiállítás újragondolt átirata lesz. Ugyan ebben a hónapban (szeptember) kerül megrendezésre a mostani tervek szerint az IAA München is, mely a Frankfurti Autószalon utódjának számít. És ezek csak a nagyobb autóipari rendezvények, a kisebb események és más közlekedéssel foglalkozó kiállítások nincsenek benne a listában.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button