______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Tovább csúszik a Tesla Roadster második generációja

hirdetés

A Tesla először 2017-ben beszélt arról, hogy új generációt kap a Roadster, mely egyben minden idők leggyorsabb amerikai elektromosa is lesz. Azóta eltelt négy év és még mindig csak arról van szó, hogy mikorra tolódik megint a hivatalos premier. Most 2023 az új dátum.

 

Ha azt nézzük, hogy ígéret szinten mi az, amit a Tesla bedobott a köztudatba, akkor azt se tudjuk, hogy hová kapkodjuk a fejünket. Persze, szó sincs arról, hogy szégyenkeznie kellene a jelenlegi felhozatallal Elon Musk cégének, de évek óta tudunk róluk, még sincs sehol sem se a Cybertruck, se a Semi, sem pedig a Roadster második generációja.

Az utóbbival kapcsolatban éppen most érkezett meg egy újabb bejelentés. Elon Musk egy Twitter bejegyzésben világított rá arra, hogy sajnos tovább kell tolni az eredetileg 2020-ra tervezett, majd 2022-re csúsztatott premier dátumot.

hirdetés

“2021 a szuper őrült beszállítói hálózat kiesésekről szólt. Ennek értelmében nem számítana, ha akár 17 új terméket dobnánk a piacra, mivel úgysem tudnánk leszállítani őket”- írta Must utalva az autóipart még mindig sújtó félvezető-hiányra, majd hozzátette, hogy ha 2022-ben nem lesz ilyen drámai a helyzet, akkor 2023-ban már tényleg megérkezik az új Roadster.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button