______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Tesla az Infiniti szalonban, avagy a vevő a főnök, főleg, ha régóta visszajár

hirdetés

A minap Kanadában egy Infiniti szalonban vehette át a Tesla Model 3 elektromos autóját egy vásárló. Miért? Mert az Infinitinek nincs még elektromos modellje, a vevő viszont ragaszkodott hozzá.

 

Nem mindennapi sztori alakult ki nemrég egy kanadai Infiniti kereskedésben, amikor egy vásárló azzal az igénnyel tért be, hogy elektromos autót szeretne vásárolni. A vásárló ráadásul nem is akárki volt, hanem egy régi visszajáró vendég, nem mellesleg pedig a helyi polgármester, Steve Lussier.

 

hirdetés

Mint tudjuk, az Infinitinek jelenleg még nincs elektromos autója, a tervek szerint talán 2021-ben mutatják majd be az elsőt. Természetesen a szalon nem szerette volna elveszíteni az egyik legrégebbi visszatérő vásárlóját, így gyorsan kitalálták a megoldást: ha elektromos autót akar, akkor azt fog kapni!

Be is rendeltek egy Tesla Model 3-at, amit a megszokott helyen és környezetben adtak át Steve-nek, aki boldogan csapott bele a már régóta ismert értékesítő tenyerébe.

“Az egyik régi ügyfelünk elektromos autót szeretett volna, de a mi palettánkban csak 2021 után várhatóak ilyen autók, így átmeneti megoldásként segítettük hozzá egy Tesla Model 3-hoz” – mondta az Infiniti Sherbrooke szalonvezetője.

hirdetés

Azért a srácok gondolom titkon reménykednek, hogy Lussier nem szeret bele túlzottan az amerikai járgányba, mert abban az esetben a segítség könnyen öngólba, és a régi vásárló elvesztésébe megy át.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button