______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Teljes palettafelújítást végez idén a Lotus

hirdetés

2021 igencsak mozgalmas éve lesz a Lotusnak. Idén megy ugyanis nyugdíjba az Elise, az Exige és az Evora, viszont lesznek újdonságok is szép számmal.

 

Az utolsó évébe lépett a Lotus három ikonikus modellje, az Elise, az Exige és az Evora. Idén tehát leáll a gyártása a három sportkocsinak, viszont nagyon úgy néz ki, hogy lesz utódjuk szinte azonnal. A gyártó ugyanis közzétett egy kedvcsináló képet, melyen felismerhető formában az Evija szupersportkocsi látszik, viszont a háttérben ott van három letakart autó is.

Ezek közül szinte biztos, hogy az egyik az eddig Type 131 néven emlegetett kocsi lesz, melynek a pletykák szerint a Toyota eredetű 3,5 literes V6-os erőforrását egy elektromos motorral is kiegészítik, így elérve az 500 lóerős összteljesítményt.

hirdetés

Mindezek mellett az is kiderült, hogy a Geely fennhatósága alatt új erőre kapott gyártó további 250 ember vesz fel a fejlesztési csapatába, így már közel 1000 embert foglalkoztat majd a Lotus annak érdekében, hogy új korszakot nyisson a nagy múltú márka életében.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button