Autós Hírek

Már közel 100 OMV kúton vásárolhatunk gyógyszereket is

Az OMV a Goodwill Pharma Nyrt.-vel összefogásban kezdte meg a vény nélkül kapható gyógyszerek forgalmazását csaknem 100 töltőállomásán. Főként az utazás alatt felmerülő problémák kezelésére használható szereket találhatjuk meg a kínálatban.

 

Menet közben fájdul meg a fejed? Úgy érzed, hogy kifolyik a szemed már a sok vezetéstől? Az OMV és a Goodwill Pharma Nyrt. összefogásának köszönhetően tavasztól országszerte kaphatók vény nélküli gyógyszerek is a benzinkutakon.

Főként olyan szerekre kell ez alatt gondolni, melyek az utazás közben fellépő problémákat hivatottak orvosolni. Ilyenek például a láz- és fájdalomcsillapítók, orr- és szemcseppek, vitaminok, valamint a gyulladáscsökkentők. Mindezek mellett étrendkiegészítők is megtalálhatók lesznek a kínálatban.

A programot egy 10 kútra kiterjedő tesztidőszak előzte meg, majd a kedvező fogadtatás után további 89 kúton jelennek meg tavasz folyamán a gyógyszerek és készítmények, melyeket az érvényes szabályozás értelmében csak 14 éven felüliek vásárolhatnak meg. Fontos azonban, hogy a készítményeket a kutaknak nincs módjuk visszavásárolni, ám a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható ezeken a helyeken.

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button