______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nagy sikernek ígérkezik a Renault 5 E-Tech

hirdetés

A Renault vezetősége árulta el, hogy tulajdonképpen még el sem kezdődött az új elektromos modelljük forgalmazása, már most 50 ezer regisztrált leendő vásárlóval rendelkeznek.

 

A Renault a Genfi Autószalon keretein belül mutatta meg először élőben is a nagyközönségnek a retro-futurisztikus elektromos autóját. A fogadtatás kimondottan kedvező eddig az újdonság kapcsán, a gyártó komoly mértékű megrendelésekre készül.

A hivatalos értékesítés májusban kezdődik meg a jelenlegi tervek szerint, de már lehet regisztrálni leendő vásárlónak. Élnek a lehetőséggel az emberek? Az Auto News magazinnak árulta el a cég vezérigazgatója, hogy már most annyi regisztrációjuk van, amire nem igazán számítottak.

hirdetés

“50 ezer emberes várólista alakult ki. A hivatalos megrendeléseket májustól vesszük majd fel, az első kiszállításokat pedig szeptember-október környékére lőttük be. A problémánk tehát nem az, hogy lesznek-e megrendelőink, hanem hogy tudjuk-e tartani az eredeti ütemtervet”- mondta Fabrice Cambolive.

A vezérigazgató szerint ráadásul ez csak a kezdet, nagyon sok olyan vásárlóra számítanak, akik eddig nem voltak érdekeltek a Renault palettájával kapcsolatban, ráadásul a meglévő Zoe tulajdonosokat is megpróbálják átcsábítani az új modellre, melynek árát nagyjából 25 ezer euróra lövik be. Mindezek mellett a gyártó úgy tekint az újdonságra, mint a Clio elektromos testvérére, ami megint csak komoly vásárlói potenciállal bír, hiszen a Clio tavaly Európában a második legkeresettebb kisautó volt.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button