______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Szó szerint a levegőbe emelkedett egy autó Amerikában

hirdetés

Hihetetlen balesetet sikerült lefilmeznie egy autósnak Amerikában. Egy járgány nemes egyszerűséggel felhajtott a töltés oldalára, majd szabályos repülést mutatott be mielőtt a földbe csapódott.

 

Nemrég számoltunk be arról, hogy egyre több gyártó veszi komolyan a repülő autó kérdését, sőt, Európában már meg is történtek az első ilyen jellegű próbarepülések. Persze, Amerikát sem kell félteni, ám ott egészen extrém módon oldják meg az emberek a dolgot.

Persze, szó sincs ténylegesen repülésre tervezett autóról, hanem egy brutális baleset végződött hihetetlen látványos repüléssel. A videó feltöltője szerint a sofőr óriási sebességgel hajtott neki a töltés oldalának, ami megdobta. Az eredményt pedig láthatjuk, lényegében a hölgyemény az autópálya felett simán átrepült, majd a túloldalt, közvetlenül az arra autózó család előtt a földbe csapódott. Akaratlanul is felszisszen az ember a becsapódás láttán, de a leírás szerencsére kitér arra is, hogy túlélte a sofőr a nem mindennapi kalandot, viszont értelemszerűen kórházi ápolás lett az ügy vége. Minél hamarabbi felépülést kívánnak a Duke család tagjai!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button