______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Az Urus minden idők legjobban fogyó Lamborghinije

hirdetés

A Lamborghini az Urus piacra dobásával lényegében megütötte a főnyereményt. Még sosem adtak el ilyen gyorsan 15 ezer autót, mint amivel az olasz SUV büszkélkedhet.

 

Bár az Urus megjelenésekor szép számban akadtak olyan Lamborghini fanatikusok, akik az SUV vonal miatt nemtetszésüknek adtak hangot, az elvitathatatlan a szakemberektől, hogy tudták mit csinálnak. Ahogy arra a Porsche példája után számítani lehetett, megsokszorozták az eladásokat és a bevételeket.

Nem is akárhogyan! Az Urus most már hivatalosan is minden idők legsikeresebb Lamborghini modellje, amit az a tény is szemléltet, hogy az autó 2017-es premierje óta összesen négy év telt el és már el is készült a 15 ezredik legyártott példány.

hirdetés

A keresletet mi sem mutatja szebben, mint hogy most már a gyártó értékesítéseinek 59 százalékát ez az egyetlen típus teszi ki, a 2021-es statisztikák alapján pedig továbbra sem akar csökkenni az érdeklődés az autó iránt.

A mérföldkőnek számító 15 ezredik Urust Angliából rendelték meg szürke fényezéssel és zöld díszítőelemekkel, a száguldozásért pedig a már jól ismert 4 literes duplaturbós V8-as erőforrás felel 650 lóerős teljesítménnyel.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button