______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Színesebb lett a Porsche Taycan a frissítés után

hirdetés

Megkapta a kötelező modellfrissítését a Porsche elektromos nagyágyúja, a Taycan. Okosabb lett a technika, de a színekre is rágyúrtak a gyáriak egy kicsit.

 

A Porsche elektromos autójának nincs oka panaszra, hiszen villanyos mércével mérve már a megjelenése óta óriási sikernek számít. Mint minden modellt, azonban ezt is frissíteni kell néha, így most a technikai tudásra és a színpalettára feküdtek rá a németek.

Először is olyan, a 90-es éveket idéző látványos árnyalatok kerültek be a kínálatba, mint például a rubintkő vörös, a méregzöld vagy éppen a metál lila, de a németek továbbra is készek az egyedi igényeket is kiszolgálni hozott színkód alapján.

hirdetés

Ami a technikai megújulást illeti, ott olyan tételekre számíthatunk, mint a távolról is működtethető automata parkolás, melynek segítségével az elektromos Porsche úgy áll be az általa érzékelt szabad parkolóhelyekre, hogy a sofőrnek ehhez nem kell abszolút az autóban tartózkodnia.

További újdonság még, hogy az eddigieknél is takarékosabban üzemel az autó, mivel mostantól normál üzemmódban a hajtás főként egyedül a hátsó tengelyen jelenik meg, illetve javítottak az akkumulátorok hővezérlésén is, ami a gyorstöltésnél fejti ki pozitív hatását.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button