______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Szimulátor-versenykormányt dobott piacra a Porsche

hirdetés

A Porsche a 911 GT3 Cup eredeti kormányát kínálja most a szimulátorozás rajongóinak. Természetesen nem olcsó mulatság a németek dobása, egy egészen normális használtautó is simán kiférhet az árából.

 

Ahogy fejlődik a számítástechnika, úgy duzzad egyre inkább a rajongótábora a szimulátor-szoftvereknek is. Persze, ezeket a programokat leginkább megfelelő hardver-háttérrel lehet élvezni, így a számítástechnikai gyártók mellett az autógyártók is kezdik meglátni ebben a piaci lehetőségeket.

Többek között a Ferrari és a Pagani is kiadott már szimulátor-szettet, most pedig a Porsche is kedveskedik a rajongóknak egy különlegességgel, ami nem más, mint az eredeti 911 GT3 Cup kormány gaming felhasználásra módosítva.

hirdetés

Természetesen, ennek köszönhetően karbonszálas-műanyaggal is szép számban találkozhatunk a szerkezetben, illetve poliuretán és alumínium-ötvözet is az alkotó elemek között van, ami rendkívüli merevséget kölcsönöz a kormánynak, ezzel elősegítve az élethű rezgések átadását ropogás és recsegés nélkül.

A csatlakozásról USB port gondoskodik, a kompatibilitás pedig lényegében az összes ma ismert autós programhoz adott a gyártó szerint. A kormányon található 12 darab gomb mindegyike működik, akárcsak az igazi versenyautó esetében, ám az éjszakai játékok megkönnyítéséhez ellátták őket állítható háttérvilágítással is.

hirdetés

Összesen 150 darabot készít belőle a gyártó, az ára pedig ehhez mérten lett kimérve. Egy darabért nem kevesebb mint 8 ezer eurót, azaz majdnem 3 millió forintot kell kifizetni.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button